ΑρχικήΤα Νέα μαςΔελτία ΤύπουΣύνδεσμοιΕπικοινωνία
Δευτέρα 24 Απρίλιος 2017
Συνάντηση Δημάρχου με Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων

Πεύκη, 23 Ιανουαρίου 2015
Δελτίο Τύπου

Χωρίς να χάνεται πολύτιμος χρόνος για το θέμα της αναχρηματοδότησης των Δανείων του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης ο Δήμαρχος  κ. Μαυρίδης Αναστάσιος συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠΔ) με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Τ.Π.Δ. κ. Αλέξανδρο Κρητικό και τον Διευθυντή χορήγησης δανείων κ. Κουλτούκη Γεώργιο.
Το Τ.Π.Δ. είχε στείλει νωρίτερα εγγράφως ενημερωτικό σημείωμα στον  Δήμο στο οποίο αναφέρονται τα  επιτόκια του δανείου και ο χρόνος επιμήκυνσης των δανειακών υποχρεώσεων  του Δήμου απέναντι στο Τ.Π.Δ.
Από τη συζήτηση του Δημάρχου, η οποία κινήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, έγινε σαφές ότι ο Δήμος ζητάει με πρόταση του  μικρότερο επιτόκιο και επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής κάτι το οποίο θα δώσει μια σημαντική ανάσα στο ταμείο του Δήμου και θα σημάνει την μείωση των ετήσιων τοκοχρεολύσιων υποχρεώσεων του.
Το οικονομικό αυτό πλεόνασμα θα εξασφαλίσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στο Δήμο  Λυκόβρυσης- Πεύκης το οποίο έχει ιδιαίτερα μεγάλη ανάγκη για τις υποχρεώσεις του και θα αποδοθεί σε δομές του Δήμου όπως στην πρόνοια, στην καθαριότητα, στις σχολικές μονάδες και σε υπόλοιπες κοινωνικές υπηρεσίες καθιστώντας τον απόλυτα βιώσιμο.

 
"Ελληνοαγγλική Αγωγή" - Συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Πεύκη,  12  Ιανουαρίου 2015
Δελτίο Τύπου

Ακόμη ένα σχολείο παρέδωσε στον Δήμαρχο Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Μαυρίδη Αναστάσιο τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου στο πλαίσιο της εκστρατείας για την συγκέντρωση τροφίμων που έχει οργανώσει ο Δήμος σε όλα τα σχολεία για την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Η “Ελληνοαγγλική Αγωγή” με την βοήθεια του συνόλου  των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων συγκέντρωσαν μια αρκετά μεγάλη ποσότητα τροφίμων για τους συμπολίτες μας. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Μαυρίδης, τους συνεχάρη  και τους ευχαρίστησε θερμά για την πράξη τους που υποδηλώνει την  μεγαλοψυχία τους, όπως είπε.
Η ανάπτυξη δράσεων και πρωτοβουλιών που στηρίζουν αυτό τον σκοπό, είναι ουσιαστική και υποδηλώνει ότι η Αλληλεγγύη στις μέρες μας είναι ο σημαντικότερος πυλώνας  για την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου Λυκόβρυσης - Πεύκης

   
Συνάντηση με ΔΣ Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης- Πεύκης

Πεύκη,  15 Ιανουαρίου 2015
Δελτίο Τύπου

Με το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης- Πεύκης συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης κ. Αναστάσιος Μαυρίδης. Η συνάντηση κινήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα ενώ ο Σύλλογος  ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις δράσεις και τις  εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί αλλά και για τις μελλοντικές. Σε αυτό το πλαίσιο, προσκάλεσαν τον κ. Μαυρίδη στην κοπή της πίτας του Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18/1/15 στο Πνευματικό κέντρο Λυκόβρυσης στις 18:00 το απόγευμα.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε τον Σύλλογο για την έντονη δράση του αλλά και την κοινωνική ευαισθησία και  ανιδιοτελή αλληλεγγύη που δείχνει στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου Λυκόβρυσης- Πεύκης

   
Επίσκεψη της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης στο κατάστημα κράτησης γυναικείων φυλακών Θήβας

Πεύκη, 16 Ιανουαρίου 2015
Δελτίο Τύπου

Η χθεσινή μέρα ήταν μια ημέρα αφιερωμένη στις γυναίκες και απέδειξε ότι η αλληλεγγύη και η προσφορά προς τον συνάνθρωπο στις ημέρες μας είναι η υψηλότερη αξία του ανθρώπινου είδους. Αντιπρόσωποι της κοινωνικής  υπηρεσίας του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης μετά από πρωτοβουλία της εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου κ. Άννας Ασπραδάκη- Καλοζούμη επισκέφτηκαν το κατάστημα κράτησης γυναικείων φυλακών Ελαιώνα Θήβας. Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος  Λυκόβρυσης κ. Σκαμάκης Χρήστος και η Προϊσταμένη Κοινωνικής πολιτικής και  Πολιτικών Ισότητας Φύλων κ. Τράνακα Στ.
Σκοπός αυτής της προγραμματισμένης από καιρό επίσκεψης ήταν να παραδώσουν στις γυναίκες των φυλακών  ρούχα, παιδικές τροφές και παιχνίδια από την Δημοτική Ιματιοθήκη του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης καθώς οι δημότες έχουν δωρίσει  μεγάλο αριθμό ρούχων και ως προσφορά προς τον συνάνθρωπο αποφασίστηκε η προσφορά κάποιων από αυτά στις  γυναικείες φυλακές που τα έχουν απόλυτη ανάγκη.
Στο κατάστημα κράτησης Θήβας βρίσκονται  420 γυναίκες,11 ανήλικες και 12 βρέφη. Οι ανάγκες αυτών των ανθρώπων είναι τεράστιες καθώς οι ελλείψεις στον ρουχισμό είναι πολλές και κάθε βοήθεια είναι πάντα καλοδεχούμενη.
Οι δράσεις και οι εκστρατείες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του  Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης είναι κάθε φορά ουσιαστικές και υποδηλώνουν με τις ευγενικές αυτές χειρονομίες  ότι όπου και αν υπάρχουν συνάνθρωποί μας, είτε είναι ηλικιωμένοι είτε γυναίκες είτε παιδιά, που δυσκολεύονται να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, είτε είναι λιγότερο προνομιούχου από τους συμπολίτες μας θα υπάρχει πάντα κάποιος άνθρωπος δίπλα τους που θα τους σκέφτεται με πράξεις.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου Λυκόβρυσης- Πεύκης

   

Σελίδα 15 από 15

Δημοτική Συγκοινωνία

Κοιν.Εισόδ.Αλληλεγγύης

Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη ΟΧΕ

Ισολογισμός-Απολογισμός 2015

Ανοικτή Γραμμή

e-mail : grafeiodimoti@likovrisipefki.gr

Κτηματολόγιο


4ο ATTIKA RUN&FUN 2017


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Πρόγραμμα Εξοικονομώ

Εθνικές Εκλογές Σεπτέμβριος 2015

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 5 Ιουλίου 2015

Ληξιαρχείο

Συνένευξη του Δημάρχου
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η ιστοσελίδα μας;
 
Εκδηλώσεις
Απρίλιος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Ψηφιακό Σχολείο Του Υπ. Παιδείας δια βίου μάθησης & θρησκευμάτων. Σχολικά Βιβλία 2011-2012

Δημοσίευση Δ.Πράξεων στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου

>/tr>

ΟΙ 10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ–ΠΕΥΚΗΣ
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ανοικτού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου
“ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 2017»
ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ–ΠΕΥΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
Λυκόβρυση, 10 Mαρτίου 2017
Αριθμ. πρωτ. 3336

Διακήρυξη
Ανοικτής διαγωνιστικής διαδικασίας με ηλεκτρονικό τρόπο
για την επισκευή και συντήρηση των οχημάτων του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης έτους 2017
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΚΟΙΠΑΠ)
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ
προκηρύσσει
συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης για τα ελαιόλαδα, οπωροκηπευτικά, κρέατα, πουλερικά και ψάρια (νωπά και κατεψυγμένα), το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) στη νόμιμα διαμορφούμενη κάθε φορά μέση τιμή λιανικής πώλησης του είδους την ημέρα παράδοσης, όπως αυτή προκύπτει από το εκάστοτε εκδιδόμενο δελτίο πιστοποίησης τιμών της υπηρεσίας εμπορίου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 του Ν. 3438/2006.
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Για την παροχή υπηρεσιών στο πρόγραμμα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2017»
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ
προκηρύσσει
συνοπτικό διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών στο πρόγραμμα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2017», προϋπολογισμού 45.000,00 ευρώ, με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 88 και 117 του Ν. 4412/2016.
Διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»προϋπολογισμού 188.018,39 Ευρώ (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α.).
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙΔΕΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
& ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΚΟΙ.Π.Α.Π.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης
προκηρύσσει
πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραφισμένες προσφορές για
προμήθεια ειδών διατροφής 2016-2017
Προκήρυξη για την πρόσληψη δικηγόρου με έμμισθη εντολή
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ
Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι
Την πλήρωση με επιλογή μίας (1) θέσης δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγο με σχέση έμμισθης εντολής με πάγια αντιμισθία στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Περίληψη Διακήρυξης Δημόσιου Ανοικτού Ηλεκτρονικού Μειοδοτικού Διαγωνισμού
για την προμήθεια καυσίμων Έτους 2016-2017
Διακήρυξη πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια δομικών υλικών

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό
με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή σε ευρώ
για την "Προμήθεια δομικών υλικών", σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α.
και του Ν.2286/1995, προϋπολογισμού: 29.991,89 ευρώ συμπεριλαμβανόμενου του ΦΠΑ 23%

Αποτελέσματα
της με αριθμό. ΣΟΧ 1/2015 προκήρυξης
για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου
Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης διακηρύσσει επαναληπτικό ανοικτό πλειοδοτικό, φανερό και προφορικό διαγωνισμό για την «Εκμίσθωση κοινοχρήστων χώρων για την τοποθέτηση στεγάστρων στάσεων αναμονής επιβατών (ΟΑΣΑ Δημ Συγκοινωνίας) με σκοπό την προβολή υπαίθριας διαφήμισης»

Ανακοίνωση
Για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, συνολικά δέκα τεσσάρων (14) ατόμων στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος για την υλοποίηση της Πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδεία – Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, που εδρεύει στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα
(βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

Τμήμα Σκάκι ΑΟ ΠεύκηςΤμήμα Σκάκι ΑΟ ΠεύκηςΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΕΥΚΗ

 

ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΟΙ
ΠΕΥΚΗΣ