ΑρχικήΤα Νέα μαςΔελτία ΤύπουΣύνδεσμοιΕπικοινωνία
Πέμπτη 21 Σεπτέμβριος 2017
Χαιρετισμός Δημάρχου

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 ο Συνδυασμός «Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ» ανέλαβε την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Ως υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό «Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ» αλλά και όλοι οι συνάδελφοι και συνεργάτες προσπαθήσαμε και θέλω να πιστεύω  σ΄ ένα μεγάλο βαθμό πετύχαμε, να ξεκινήσουμε μια νέα αρχή δημιουργώντας και επιδιώκοντας με κάθε τρόπο ένα ήπιο και πολιτισμένο προεκλογικό πολιτικό κλίμα. Μια καθαρά ανεξάρτητη  αυτοδιοικητική πρόταση.
Έτσι καθ΄ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και στη συνέχεια ακολουθήσαμε ένα ορθό, κατά την άποψή μας πάντα, αυτοδιοικητικό λόγο χωρίς επικοινωνιακά θορυβώδη και ανούσια τεχνάσματα.
Οι εκλογές έστειλαν ένα πολλαπλό μήνυμα σε όλους μας.

Από 1η Σεπτεμβρίου η δημοτική ομάδα, ο δημοτικός συνδυασμός  «Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ» και εγώ προσωπικά ως νέος Δήμαρχος ξεκινάμε να αλλάξουμε σελίδα σ΄ένα δήμο που αγαπάμε και είμαι σίγουρος ότι όλοι μας εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου θα επιδιώξουμε μέσα σ΄ ένα πνεύμα συνεννόησης και συνεργασίας να επιλύσουμε από κοινού τα προβλήματα που έχει ο Δήμος μας, μικρά και μεγάλα.
Όμως προϋπόθεση, αυτονόητη θα έλεγα, προέχει ή αμοιβαία κατανόηση των δυσκολιών, μέσα στο γενικότερο αυτοδιοικητικό πλαίσιο που ζούμε και συνάμα καλούμαστε, παρά τις μεγάλες δυσκολίες, να εφαρμόσουμε. Με κατανόηση και έμπρακτη εφαρμογή μιας αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας προθέσεων, μια αμοιβαία σχέση αλληλοσεβασμού.
Έχοντας παραμερίσει τις όποιες αντιθέσεις σε απόψεις και ιδεολογικές αφετηρίες, κατανοώντας απόλυτα όλες αυτές τις διαφορετικές απόψεις από όπου κι αν προέρχονται, καλούμαστε να δώσουμε όλοι μαζί στο ξεκίνημα αυτό, ένα νέο πνεύμα στη λειτουργία και στις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτό είναι ευθύνη όλων μας!
Πρέπει κατά την άποψή μας να θέσουμε βασικές προτεραιότητες, όχι μόνο στη καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, αλλά να θέσουμε τις βάσεις εκείνες μέσα από ένα πλαίσιο διαλόγου, για την οριστική ελπίζω διευθέτηση και επίλυση μεγάλων θεμάτων, όπως η επίλυση του οικονομικού προβλήματος, η αξιοποίηση ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων και χώρων πρασίνου με ανάλογη προστασία του περιβάλλοντος και την διαφύλαξη και προστασία του προαστιακού μας χαρακτήρα. Την ενδυνάμωση ακόμα περισσότερο με ουσιαστικές παρεμβάσεις και έμπρακτη φροντίδα στο κοινωνικό τομέα του Δήμου μας, ιδίως τούτη την εποχή που οι οικονομικά και κοινωνικά αδύναμες και ευπαθείς ομάδες, αυξάνονται λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης.
Ο Δήμος μας με τις αξιόμαχες υπηρεσίες που διαθέτει, πρέπει με κάθε τρόπο να σταθεί δίπλα στον άνθρωπο δίπλα σε κάθε πολίτη. Να είμαστε σύμμαχοι στην καθημερινότητα. Αυτό είναι για όλους εμάς μια μεγάλη πρόκληση. Είμαι όμως απόλυτα πεπεισμένος, ότι οι συνεργάτες μου και εγώ θα ανταποκριθούμε στο μέτρο του δυνατού με επάρκεια, με υπευθυνότητα, με ρεαλιστικές λύσεις και παρεμβάσεις.
Η αξιοποίηση με χρηστή διαχείριση κονδυλίων, είτε ιδίων πόρων του Δήμου μας είτε μετά από εξεύρεση άλλων Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Προγραμμάτων θα πραγματοποιηθεί με γνώμονα την ορθολογική και βιώσιμη τοπική ανάπτυξη του Δήμου, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πολιτών, που μας εμπιστεύτηκαν για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Θέλω στο ξεκίνημά μας αυτό να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους και όλες που μας εμπιστεύτηκαν. Τους φίλους και τις φίλες που επέλεξαν μια άλλη αυτοδιοικητική πρόταση πέρα από τη δική μας. Όλους τους συνεργάτες μου στο συνδυασμό «Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ» γιατί μου έδωσαν τη δυνατότητα, με τη δημιουργία ενός νέου συνδυασμού, με ένα νέο ξεκίνημα  που αγκαλιάζει όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες του Δήμου. Να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους που εκλέχθηκαν στα αυτοδιοικητικά όργανα του Δήμου. Να διαβεβαιώσω του αφανείς συνεργάτες μας στο Δήμο, όλους τους εργαζόμενους σε κάθε τομέα, ότι μαζί θα λειτουργήσουμε υπεύθυνα για ένα υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών για του πολίτες του Δήμου μας.
Όλοι μας εκλεγμένοι και μη, θεωρώ ότι είμαστε χρήσιμοι για το αυτονόητο, που είναι το συμφέρον του Δήμου μας και των πολιτών.
Με αυτές τις σκέψεις προχωρούμε μπροστά, ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και δημιουργούμε στέρεες βάσεις για το μέλλον του ενιαίου Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, με ειλικρίνεια, εντιμότητα με ελπίδα και προοπτική.

Ευχαριστώ πολύ
Αναστάσιος Β. Μαυρίδης
Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης

 

Δημ. Λαχανόκηπος

Δημοτική Συγκοινωνία

Κοιν.Εισόδ.Αλληλεγγύης

Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη ΟΧΕ

Ισολογισμός-Απολογισμός 2015

Ανοικτή Γραμμή

e-mail : grafeiodimoti@likovrisipefki.gr

Κτηματολόγιο


4ο ATTIKA RUN&FUN 2017


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Πρόγραμμα Εξοικονομώ

Εθνικές Εκλογές Σεπτέμβριος 2015

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 5 Ιουλίου 2015

Ληξιαρχείο

Συνένευξη του Δημάρχου
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η ιστοσελίδα μας;
 
Εκδηλώσεις
Σεπτέμβριος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Ψηφιακό Σχολείο Του Υπ. Παιδείας δια βίου μάθησης & θρησκευμάτων. Σχολικά Βιβλία 2011-2012

Δημοσίευση Δ.Πράξεων στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου

>/tr>

ΟΙ 10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ
ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ–ΠΕΥΚΗΣ
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ανοικτού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου
“ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 2017»
ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ–ΠΕΥΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
Λυκόβρυση, 10 Mαρτίου 2017
Αριθμ. πρωτ. 3336

Διακήρυξη
Ανοικτής διαγωνιστικής διαδικασίας με ηλεκτρονικό τρόπο
για την επισκευή και συντήρηση των οχημάτων του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης έτους 2017
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΚΟΙΠΑΠ)
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ
προκηρύσσει
συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης για τα ελαιόλαδα, οπωροκηπευτικά, κρέατα, πουλερικά και ψάρια (νωπά και κατεψυγμένα), το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) στη νόμιμα διαμορφούμενη κάθε φορά μέση τιμή λιανικής πώλησης του είδους την ημέρα παράδοσης, όπως αυτή προκύπτει από το εκάστοτε εκδιδόμενο δελτίο πιστοποίησης τιμών της υπηρεσίας εμπορίου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 του Ν. 3438/2006.
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Για την παροχή υπηρεσιών στο πρόγραμμα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2017»
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ
προκηρύσσει
συνοπτικό διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών στο πρόγραμμα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2017», προϋπολογισμού 45.000,00 ευρώ, με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 88 και 117 του Ν. 4412/2016.
Διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»προϋπολογισμού 188.018,39 Ευρώ (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α.).
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙΔΕΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
& ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΚΟΙ.Π.Α.Π.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης
προκηρύσσει
πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραφισμένες προσφορές για
προμήθεια ειδών διατροφής 2016-2017
Προκήρυξη για την πρόσληψη δικηγόρου με έμμισθη εντολή
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ
Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι
Την πλήρωση με επιλογή μίας (1) θέσης δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγο με σχέση έμμισθης εντολής με πάγια αντιμισθία στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Περίληψη Διακήρυξης Δημόσιου Ανοικτού Ηλεκτρονικού Μειοδοτικού Διαγωνισμού
για την προμήθεια καυσίμων Έτους 2016-2017
Διακήρυξη πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια δομικών υλικών

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό
με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή σε ευρώ
για την "Προμήθεια δομικών υλικών", σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α.
και του Ν.2286/1995, προϋπολογισμού: 29.991,89 ευρώ συμπεριλαμβανόμενου του ΦΠΑ 23%

Αποτελέσματα
της με αριθμό. ΣΟΧ 1/2015 προκήρυξης
για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου
Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης διακηρύσσει επαναληπτικό ανοικτό πλειοδοτικό, φανερό και προφορικό διαγωνισμό για την «Εκμίσθωση κοινοχρήστων χώρων για την τοποθέτηση στεγάστρων στάσεων αναμονής επιβατών (ΟΑΣΑ Δημ Συγκοινωνίας) με σκοπό την προβολή υπαίθριας διαφήμισης»

Ανακοίνωση
Για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, συνολικά δέκα τεσσάρων (14) ατόμων στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος για την υλοποίηση της Πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδεία – Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, που εδρεύει στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα
(βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

Τμήμα Σκάκι ΑΟ ΠεύκηςΤμήμα Σκάκι ΑΟ ΠεύκηςΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΕΥΚΗ

 

ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΟΙ
ΠΕΥΚΗΣ