Welcome to Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης Powered By GSpeech
Menu

Δελτία Τύπου

Παρών σε σειρά εκδηλώσεων κοπής πίτας ο Δήμαρχος

24 January 2019

Σε μια σειρά από κοπές βασιλόπιτας παρέστη ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης την Κυριακή 20 Ιανουαρίου. Αρχικά συμμετείχε στην κοπή πίτας της Κίνησης Πολιτών Λυκόβρυσης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου. Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε από την Πρόεδρο του συλλόγου, Βάγια Κυριακίδου ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά και αντηλλάγησαν ευχές.

Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: « Η Κίνηση Πολιτών έχει πολύ σημαντική δράση στη Λυκόβρυση και συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση τής κοινωνικής και πολιτιστικής ζωή τής πόλης.  Ιδιαιτέρως θέλω να συγχαρώ τους εθελοντές από την Κίνηση που συνεισφέρουν ουσιαστικά στην παρασκευή και προετοιμασία των γευμάτων αγάπης του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας, τα οποία διατίθενται δωρεάν καθημερινά σε συνάνθρωπους μας που έχουν ανάγκη. Επίσης συνεργαστήκαμε στενά ως Δήμος και στη διοργάνωση της Πρωτομαγιάς στην Πύρνα και σε άλλες περιπτώσεις. Εύχομαι στην Κίνηση να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να προσφέρει κοινωνικό και πολιτιστικό έργο και να συνεχίσουμε αυτή την εξαιρετική συνεργασία».

Στη συνέχεια ο κ. Μαυρίδης μετέβη στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης «Γιάννης Διαμαντόπουλος» για την κοπή πίτας του ΚΑΟ Λυκόβρυσης. Ο Δήμαρχος προέβη στην εξής δήλωση: «Ο ΚΑΟΛ είναι ένας σύλλογος που επιδεικνύει και κοινωνική εκτός από αθλητική δράση και για αυτό οι άνθρωποι του αξίζουν -όπως έχω ξαναπεί πολλών συγχαρητηρίων.  Εύχομαι να δείξουν τον ίδιο ζήλο και στη χρονιά που ξεκίνησε.

Εμείς ως Δήμος θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον αθλητισμό και τη Νέα Γενιά της Λυκόβρυσης. Σε επίπεδο συλλόγων και σε επίπεδο υποδομών. Μετά την ολοκλήρωση του Πολυχώρου στη Λυκόβρυση, που ήταν το μεγαλύτερο έργο, την ανακατασκευή του Ανοιχτού Καλαθοσφαίρισης, που προχωράμε στο έργα στο Διαδημοτικό Μεταμόρφωσης- Λυκόβρυσης και στο προαύλιο του Γυμνασίου που δημοπρατούνται στο επόμενο διάστημα. Τέλος, στο ημιτελές Κλειστό αφού ολοκληρώσαμε τη μελέτη, που δεν υπήρχε, κατορθώσαμε να ενταχθεί η κατασκευή του στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής προϋπολογισμού 2.150.000 ευρώ. Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο έργο που πρέπει να προχωρήσει».

Την ίδια ημέρα, ο Δήμαρχος παρέστη στην κοπή πίτας του συνδυασμού «Μαζί για την Πόλη μας» του Δημάρχου Χολαργού- Παπάγου Ηλία Αποστολόπουλου, και δήλωσε σχετικά: «Είχα τη χαρά να παρευρεθώ στη κοπή της πίτας του συνδυασμού του αγαπητού φίλου και εξαιρετικού συναδέλφου. Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, ο Ηλίας Αποστολόπουλος έκανε ένα απολογισμό του μεγάλου και σημαντικού έργου που έχει επιτελέσει τα τελευταία 5 χρόνια στο Δήμο του. Με γνώμονα πάντοτε το συλλογικό συμφέρον των κατοίκων και το καλό του Δήμου του, ο ίδιος και οι συνεργάτες, παρουσίασαν μεγάλα και σημαντικά έργα. Ο Ηλίας Αποστολόπουλος είναι ένας άνθρωπος με εμπειρία, με ευπρέπεια, με ήθος, με αρχές και αξίες, με μεθοδικότητα και πολλή δουλειά, προσφέρει για τους συμπολίτες του και το για τον Δήμο, πάντα με πολλή αγάπη».

 

 

cc 

Η απόφαση μας να ανοίξουμε τις διαδικασίες στους συμπολίτες μας, 
μας οδηγεί στην ανάπτυξη συνεργατικών υπηρεσιών στο διαδίκτυο. Mε την ολοκλήρωση της ψηφιακής κουλτούρας της έξυπνης πόλης, την εθελοντική συμμετοχή και τα έργα ανοικτού περιεχομένου και δεδομένων. 

Σας καλοσωρίζουμε στο likovrisipefki.gr, Web Team 

Δι@υγεια

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech