Ανακοίνωση σχετικά με την καταβολή των συνδρομών των μελών των δομών του πρώην ΠΕ.Α.Π.

Ενημερώνουμε το κοινό ότι λόγω αναβάθμισης του συστήματος συνδρομών των μελών των δομών του πρώην ΠΕ.Α.Π. οι πληρωμές πάσης φύσεως (φυσικός, τραπεζικός ή ηλεκτρονικός τρόπος) θα πραγματοποιηθούν μέχρι και 26/07/2024.

Ομιλίες για τη στοματική Υγεία στη Γ΄ ηλικία φιλοξενούν τα ΚΑΠΗ

Δύο ενδιαφέρουσες ομιλίες με θέμα τη «Στοματική Υγεία στη Γ΄ ηλικία» διοργανώνουν για τα μέλη των ΚΑΠΗ ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και η Περιφέρεια Αττικής την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024.

Το θεατράκι της πλατείας Ελευθερίας υποδέχεται τον "Ραφτάκο των λέξεων"

Την αγαπημένη παιδική παράσταση του Αντώνη Παπαθεοδούλου «Ο Ραφτάκος των λέξεων» υποδέχεται το θεατράκι της Πλατείας Ελευθερίας στη Λυκόβρυση την Τρίτη 25 Ιουνίου στις 20:30 (είσοδος ελεύθερη).

Σας προσκαλούμε στην παράσταση «Οι περιπέτειες του Νέμο» του τμήματος Μπαλέτου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης και το  τμήμα Μπαλέτου του Δήμου, σας προσκαλούν στην παράσταση «Οι περιπέτειες του Νέμο» την Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Αναβολή του 1ου αγώνα δρόμου για την προστασία των δασών του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης

Με αίσθημα ευθύνης και συνυπολογίζοντας τον τεράστιο κίνδυνο της διεξαγωγής ενός αγώνα δρόμου υπό καθεστώς καύσωνα, θέτουμε σε προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των δημοτών μας και αποφασίζουμε την αναβολή του 1ου αγώνα δρόμου για την προστασία των δασών του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, που είχε προγραμματιστεί για αυτό το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024.