Γέμισε το Δημοτικό Θέατρο με τραγούδια από τις παιδικές χορωδίες του δήμου μας!

Το Σάββατο το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης γέμισε με υπέροχα τραγούδια από παιδικές φωνές του τμήματος σύγχρονου τραγουδιού του δημοτικού ωδείου και χορωδιών του δήμου μας με φιλική συμμετοχή της χορωδίας του δήμου Καισαριανής.

Για πρώτη φορά, πραγματοποιείται στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης  συναυλία χορωδιακής μουσικής και φωνητικής τέχνης, με την συμμετοχή των μαθητών του Δημοτικού μας Ωδείου. Οι μικροί μουσικοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στην σκηνή και δεν έπαψαν στιγμή να μας εκπλήσσουν με το ταλέντο τους.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά:

«Παρακολουθήσαμε μια εξαιρετική συναυλία χορωδιακής μουσικής και φωνητικής τέχνης με τους μικρούς μουσικούς να μας εκπλήσσουν με το ταλέντο και τις φωνητικές τους ικανότητες. Ευχαριστώ θερμά την Μαρία Κουρτογιάννη για τον συντονισμό της εκδήλωσης, την χορωδία του δήμου Καισαριανής καθώς επίσης και όλους όσοι εργάστηκαν για την αυτή την εκδήλωση»!

 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού στον δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού, μια συνδιοργάνωση του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης και του Πανελλήνιου Αυτοδιοικητικού Δικτύου "SDG 17 GREECE" που συμμετείχαν χορευτικοί σύλλογοι από πολλούς δήμους.

Μια ξεχωριστή ημέρα με αρώματα παράδοσης παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν χθές στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης, όπου χορευτές από πολλούς δήμους έδωσαν τον καλύτερό τους χορευτικό εαυτό και μας εντυπωσίασαν με το ταλέντο τους. Στους 14 συλλόγους που συμμετείχαν απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του κάθε συλλόγου καθώς και μετάλλιο σε κάθε χοροδιδάσκαλο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, ο Δήμαρχος της πόλης μας Μάριος Ψυχάλης, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Παναγιώτης Μαργέτης,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Μπακάλης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αυτοδιοικητικού Δικτύου "SDG 17 GREECE" Μαρίνα Σταυράκη, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Σωτηρίου, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Γιάννης Καλαμπαλίκης , ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κώστας Μπελεχρής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Ιορδάνης Βογιατζόγλου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Κατερίνα Φασουλά, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Γιάννης Μέγας.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά:

«Παρακολουθήσαμε μια εξαιρετική βραδιά με την διεξαγωγή του 1ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης. Δεκάδες χορευτές από διαφορετικούς δήμους και εκατοντάδες κάτοικοι δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα! Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συντελεστές για την υπέροχη αυτή οργάνωση, με την υπόσχεση να ξανά γίνουν τέτοιες μοναδικές βραδιές στον δήμο μας».

 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο σεμινάριο ναυαγοσωστικής στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο σεμινάριο ναυαγοσωστικής στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και την Εθελοντική Διασωστική ομάδα Κρίσεων – ΕΔΟΚ στον χώρο της πισίνας στην δημοτική κοινότητα της Πεύκης.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα για το 2ο Αθλητικό Τουρνουά των δημοτικών σχολείων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα χτες Σάββατο 18 Μαΐου για το 2ο Μαθητικό Αθλητικό Τουρνουά στον Δήμο μας Λυκόβρυσης – Πεύκης, που διοργάνωσε η  Ένωση Γονέων Πεύκης Λυκόβρυσης σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων των δημοτικών σχολείων. Στο Τουρνουά συμμετείχαν παιδιά των δημοτικών μας σχολείων δίνοντας το δικό τους μήνυμα της συνεργασίας και της ομαδικότητας. 

Τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση βράβευσε ο Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης

Σήμερα Σάββατο 18 Μαΐου ο Δήμος μας Λυκόβρυσης - Πεύκης βράβευσε τους μαθητές και μαθήτριες των σχολείων για την επιτυχία και εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση! Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης Μάριος Ψυχάλης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Ιορδάνης Βογιατζόγλου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Κατερίνα Φασουλά και ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Γιώργος Τσόλας.