Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση προστατευτικού φράκτη στο 3ο Δημοτικό Πεύκης

Η βελτίωση των υποδομών στα σχολεία της πόλης, αλλά και η ασφάλεια των μαθητών συγκαταλέγονται στις βασικές προτεραιότητες της διοίκησης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Με γνώμονα τα παραπάνω το Σάββατο 22 Ιουνίου ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση φράκτη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης, από την πλευρά της οδού Κω.

Ο Δήμος μείωσε την ταφή των απορριμμάτων κατά 24,49%

Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που παρουσίασε ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), σύμφωνα με τα οποία ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης τον Μάιο του 2024 μείωσε κατά 24,49% την ταφή των απορριμμάτων, σε σχέση με τον Μάιο του 2023.

Στην γιορτή λήξης της αθλητικής περιόδου της Αναγέννησης Πεύκης παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης

Τις αθλητικές δραστηριότητες των νεαρών αθλητών της Αναγέννησης Πεύκης παρακολούθησε στο Δημοτικό Στάδιο ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης την Τρίτη 18 Ιουνίου, στο πλαίσιο της γιορτής για την ολοκλήρωση της αθλητικής περιόδου.

Παρουσία του Δημάρχου Μάριου Ψυχάλη ο ποδοσφαιρικός Α.Ο. Πεύκης γιόρτασε το τέλος της αγωνιστικής περιοδου

Τη σταθερή βούληση της διοίκησης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για την ανάπτυξη του αθλητισμού της πόλης επανέλαβε ο Δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης, στη γιορτή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Πεύκης που διεξήχθη τη Δευτέρα 17 Ιουνίου με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.

Η έκθεση του βραβευμένου Άγγελου Νικολόπουλου φιλοξενήθηκε 15 & 16 Ιουνίου 2024 στο χώρο της αίθουσας Μ.Αναγνωστάκη στην Πεύκη

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να χαρούν εκτός από τα φωτογραφικά έργα του καλλιτέχνη και  μουσικά κομμάτια   ενδεικτικά χρονικών περιόδων στην ιστορία της μουσικής από το κιθαριστικό σύνολο " Το μουσικό κουτί ".