Παράταση αιτήσεων έως 31/5 για το πρόγραμμα Καλοκαιρινής απασχόλησης στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης!

Παράταση αιτήσεων έως 31/5 για το πρόγραμμα Καλοκαιρινής απασχόλησης στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης!

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης στηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειές τους, υλοποιώντας πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης με πολλές αθλητικές, καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις!

Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας 5-12 ετών (έτη γέννησης από το 2012 ως το 2019), θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 17/6-26/7 από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 07:00-16:00 και θα υλοποιηθεί σε δύο περιόδους, διάρκειας τριών εβδομάδων η καθεμία. Η πρώτη περίοδος του προγράμματος θα διαρκέσει από τις 17/6 έως τις 5/7 και η δεύτερη από τις 8/7 έως τις 26/7. 

Το κόστος συμμετοχής των παιδιών υπολογίζεται με εισοδηματικά κριτήρια με μέγιστη τιμή τα 75€ παιδί/περίοδο, ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν για τις παρακάτω κατηγορίες: Μονογονεϊκές οικογένειες, Οικογένειες με μέλος ΑμεΑ, Τρίτεκνες/Πολύτεκνες οικογένειες, παιδιά εργαζόμενων του Δήμου.

Οι αιτήσεις πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης (www.likovrisipefki.gr) και την πλατφόρμα ηλεκτρονικών αιτήσεων. Η προθεσμία υποβολής πήρε παράταση έως και την Παρασκευή 31/5. 

Πληροφορίες για τον υπολογισμό κόστους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής στο 2106145146. 

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά:

«Πιστοί στην προεκλογική μας δέσμευση και σε συνεργασία με τις υπηρεσίες και το προσωπικό του Δήμου μας, προχωράμε στην υλοποίηση του προγράμματος Καλοκαιρινής Απασχόλησης για τα παιδιά μας. Το πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί στις σχολικές δομές της πόλης μας και θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο αθλητικές δράσεις, μουσική, δημιουργική απασχόληση και πολλά άλλα. Ευχαριστώ θερμά τους αντιδημάρχους Κοινωνικής Πολιτικής, Παναγιώτη Μπόλλα και Παιδείας Κατερίνα Φασουλά, καθώς και την προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Εθελοντισμού, Αναστασία Κόκκαλη και το προσωπικό του Δήμου μας για την συνεργασία και τη σκληρή δουλειά στο πλαίσιο της προεργασίας. Είμαι βέβαιος πως όσα παιδιά συμμετάσχουν, θα το απολαύσουν και θα ευχαριστηθούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην πόλη».